Bericht voor officials en scheidsrechters België – Frankrijk

Op zondag 6 november speelt België zijn eerste thuiswedstrijd in aanloop van het EK 2018. De KBHB is overgeschakeld naar een digitale kaartenverkoop en dat heeft tot gevolg dat er, vanaf ingang van deze campagne, enkele wijzigingen zijn voor officials en scheidsrechters. Die kunnen nog steeds gratis de wedstrijd bijwonen maar:

 

  • Het inkomticket dient vooraf aangevraagd te worden en dat ENKEL bij de KBHB via dit mailadres: secretariat@handball.be
  • De aanvraag moet ingediend zijn VOOR 22 oktober. Aanvragen die later bij het secretariaat toekomen kunnen omwille van organisatorische redenen niet meer verwerkt worden.
  • De tickets worden VERZONDEN via de post en dat vanaf 24 oktober.
  • Scheidsrechters en officials die zich de dag zelf aanbieden kunnen NIET meer van een gratis inkomticket genieten.

Wij rekenen op jullie bereidwillige medewerking.

Kaartenverkoop verloopt vlot

De kaartenverkoop voor België – Frankrijk loopt als een trein!  Maar laat u vooral niet afschrikken, er zijn nog steeds tickets te koop. Wil je een ticket bestellen dan surf je naar http://www.countrytickets.eu/?page_id=258

- Het is NIET meer mogelijk om via het secretariaat van de KBHB, LFH of VHV te bestellen.

- Als je tickets bestelt moeten die binnen de 3 DAGEN BETAALD Als dat niet het geval is worden de tickets opnieuw vrijgegeven.

- De tickets worden BEGIN OKTOBER per post bezorgd.

Geen rugzakken en handtassen

Voor de interland België – Frankrijk gelden verscherpte veiligheidsmaatregelen. Op politiebevel zijn er in de Countryhall geen rugzakken en/of handtassen toegelaten.