Nieuw truitje Red Wolves - Nieuw logo KBHB

Voor deze campagne worden de Red Wolves door kledingleverancier De Pivot van een nieuwe uitrusting voorzien. De truitjes worden eind volgende week verwacht zodat de spelers ze kunnen dragen vanaf de eerste wedstrijd van deze EK campagne.  "Het ontwerp is een samenwerking tussen Céderic Janssens en Marc Dongleur" legt Eric Dupain, communicatiemanager van de KBHB en de VHV uit.  "Uiteraard bevat het truitje de nationale kleuren. Op de mouwen prijkt het logo van de Red Wolves, op de borst staat het logo van de hoofdpartner van de nationale ploeg, Ethias."

 

Op de linkerborst prijkt het nieuwe logo. "Ook dit is een creatie van Céderic Janssens" zegt Dupain. "Hij is al jaren passioneel bezig met de Red Wolves, ontwerpt alle affiches en banners en hij is de man achter de animaties die we bij de filmpjes te zien zullen krijgen. Samen met de kernredactie van Handbal X-tra is hij verantwoordelijk voor de nieuwe look and feel van het magazine."

"Het logo toont een handballer, klaar om te scoren, springend met de borst vooruit, die fier is om voor zijn land te spelen en klaar is om het beste van zichzelf te geven … het is een logo vol dynamisme en dat komt overeen met de nieuwe dynamische wind binnen de KBHB" besluit Eric Dupain.