MNM – Kwistet – handbal!

Trouwe luisteraars van MNM weten ongetwijfeld dat Ann Reymen op de middag, tussen 12.00u. en 13.00u. het programma Kwistet presenteert.  Volgende week wordt dit programma in een speciaal kleedje gestoken. Ann Reymen krijgt het gezelschap van SportStan en samen zullen zij Kwistet – Sport presenteren, een beetje op basis van Tour of Beauty. Daarin stond de ronde van Frankrijk centraal en ontvingen Ann en Stan elke middag een rennersvrouw.

“Met de winter voor de deur belichten we de sporten die je best binnen kan doen” zegt SportStan. “We hebben het onder andere over waterpolo en volleybal maar we besteden ook aandacht aan het handbal.”

“Dit is een fantastisch initiatief” zegt Eric Dupain, communicatiemanager van de VHV en KBHB. “Ik ken Ann en Stan al jaren en ben grote fan, zowel van Ann haar rechttoe rechtaan aanpak als van de sportinzichten van Stan. Het is super dat ze aan het handbal denken.  Woensdag 2 november zijn Kevin Jacobs en Sinne Bes tussen 12.00u en 13.00u te gast bij Ann en Stan. Ik heb heel speciaal voor woensdag gekozen omdat de Red Wolves ’s avonds in Noorwegen aan hun EK kwalificatiecampagne beginnen. Afstemmen op MNM is de boodschap.”