Digitaal persoverzicht

Vanaf vandaag is op deze website een digitaal persoverzicht van de maand oktober alsook van de afgelopen dubbele interland raadpleegbaar.

“Het is een nieuwe stap in onze communicatie” legt communicatie- en commercieel manager Eric Dupain uit. “Alle clubs en elk lid kan wanneer het hem of haar uitkomt dit overzicht doorbladeren. Ik hoor heel vaak dat er weinig over onze sport in de pers komt maar wanneer je het overzicht van de maand oktober doorbladert hebt ga je daar toch anders over denken.”

“Dit kan een nuttig werkinstrument zijn waardoor de clubs de mogelijkheid hebben om partners te overtuigen om onze sport te ondersteunen” gaat Dupain verder.  “Met een eenvoudige link kan je een partner alles tonen. Zo krijgt hij of zij een overzicht van wat onze sport inhoudt en hoe dat in de pers wordt weergegeven. Pas wanneer je iets ziet ga je beslissen of je al dan niet dat product gaat kopen of in dit geval, of je een partnership aangaat met de sport.“

Waar kan ik het persoverzicht vinden?

Centraal de homepage staat ‘PUBLICATIES’. Door erop te klikken ga je naar een volgend menu waar je kan klikken op ‘PERSOVERZICHT’. Daar kies je welk overzicht je wil raadplegen. Voor wat betreft het persoverzicht van de nationale ploeg en dat van oktober kan je ook op onderstaande link klikken.

Afhankelijk van de snelheid van je laptop, desktop, tablet of van de keuze van je browser zal het overzicht op je scherm verschijnen.

Link persoverzicht nationale ploeg

Link persoverzicht oktober 2016