Lees Handbal X-tra voortaan ook online

Handbal X-tra, het ledenmagazine van de Vlaamse Handbalvereniging dat driemaandelijks in de brievenbus valt, kan je voortaan ook online lezen. Eerder kon je Handbal 7 ook al online lezen.

“Het is een nieuwe stap in de verdere digitalisering” zegt Laurens Van Geneugden, projectmanager VHV. “Je kan voortaan op je pc, laptop, op welke drager dan ook Handbal X-tra lezen. Uiteraard blijven wij onze magazine ook drukken maar er is voor ons als federatie een grote kost aan verbonden en dan heb ik het niet alleen over het drukken van het magazine maar ook over het verzenden.”

“Leden die voortaan ons magazine niet meer via de post willen ontvangen kunnen dat via mail kenbaar maken” zegt communicatiemanager Eric Dupain. “Het is niet alleen kostenbesparend maar ook milieuvriendelijk. Bovendien staat ons magazine sneller online lezen dan het in je brievenbus valt. Je leest het online dus in absolute primeur en je biedt daarenboven mensen die niets met handbal te maken hebben de gelegenheid om onze sport te leren kennen!”

“Vanaf januari gaan we ook werken met nieuwsbrieven” vult Laurens Van Geneugden aan. “Zo kunnen we nog sneller op de bal spelen, acties aankondigen, groot nieuws verspreiden enz. Begin volgend jaar staat het systeem op punt en kan je via de website inschrijven op deze nieuwsbrief.”

Handbal X-tra online lezen doe je zo!

Je surft naar www.handbal.be  
In het hoofdmenu bovenaan de website klik je op publicaties.
Nadien op Handbal X-tra, meest recent en de publicatie die je wil lezen.

Wil je voortaan de gedrukte versie van Handbal X-tra niet meer online ontvangen dan volstaat een mailtje met je naam en adres naar info@handbal.be

Klik hier als je nu een magazine online wil lezen