Organisatie VHV-jeugdfinales

Er kwam geen bod van een Limburgse club binnen om de VHV-jeugdfinales te organiseren.

Dit betekent dat er een 2de ronde komt waar alle Vlaamse clubs aan kunnen deelnemen.  

Er wordt daarbij wel een bod gevraagd van minimum 1.500,00 euro

 

KANDIDAAT ORGANISATOR VHV JEUGDFINALES

Tijdens het weekend van 20-21/05/2017 zullen de VHV-jeugdfinales plaatsvinden. De week nadien vinden de Belgische jeugdfinales plaats.

De voorbije jaren hebben  Sporting Nelo, Hc Atomix en HBC Izegem een schitterende organisatie neergezet die onvergetelijke momenten opleverde voor de Vlaamse jeugdhandballers, hun ouders en clubs. Zin om de uitdaging aan te gaan?

Procedure kandidaat-organisatoren

De inschrijving dient gericht te worden naar het S.G. van de V.H.V. vóór 20.02.17 (poststempel als geldig bewijs). De kandidatuur en het  bod dient te worden verstuurd onder dubbele omslag met vermelding “kandidatuur organisatie VHV-jeugdfinales”. Gelieve, indien mogelijk, ook reeds de juiste dag waarop de finales zouden georganiseerd kunnen worden te vermelden.

Het concrete bod dient daarbij gemeld te worden in een gesloten enveloppe, getekend door de secretaris. Het hoogste bod wordt effectief door betaling van het bod op de rekening van de VHV binnen de 8 dagen na de melding door het VHV-secretariaat dat dit het hoogste bod betrof. Indien aan deze voorwaarde niet voldaan wordt, gaat het organisatierecht naar de volgende hoogste bieder tegen dezelfde voorwaarde.

Voorwaarden

  • De kosten van de scheidsrechters en zaalhuur zijn ten laste van de organisator volgens de reglementaire beschikkingen.
  • Het programma, dit wil zeggen het aantal finales en de volgorde ervan, wordt bepaald door de VHV Cel competitie in functie van de aanwezige ploegen.
  • Andere nevenactiviteiten zijn mogelijk, maar dienen wel op voorhand gemeld te worden aan de VHV Cel Competitie.
  • Er dient voldoende ruimte voorzien te zijn voor opwarming van de ploegen.
  • Er dient EHBO aanwezig te zijn.