Jaarprogramma Businessclub VHV bekend

Eén jaar na de oprichting van de Businessclub van de Vlaamse Handbalvereniging komt er een vervolg. In 2016 tekenden maar liefst 18 bedrijven in op ons programma. Samen bezochten wij de Ghelamco Arena, Desso, het wijnkasteel van Genoelselderen en Unilin (beter gekend als fabrikant van Quick-Step).

Uiteraard komt er in 2017 een vervolg. De ambitie is om onze huidige partners te kunnen behouden en uit te breiden met andere, nieuwe, ambitieuze mensen/bedrijven zodat er volop genetwerkt kan worden en onderling kan worden samengewerkt.

Heb jij interesse om je klantenbestand en kennissenkring uit te breiden? Ben je op zoek naar creatieve ideeën of wil je gewoon een interessante namiddag beleven? Hou je van lekker eten en een drankje? Dan is de businessclub van de Vlaamse Handbalvereniging misschien iets voor jou!

Het opzet van onze businessclub is tweeërlei. Enerzijds organiseren wij activiteiten waarbij telkens een platform wordt gecreëerd dat toelaat dat u onderling kan netwerken; anderzijds steun je de Vlaamse Handbalvereniging waardoor wij als federatie projecten kunnen ontwikkelen.

Het jaarprogramma kan je raadplegen via deze link: http://flippingbook.handbal.be/Businessclub-2017/files.html

Meer info via Eric Dupain en Laurens Van Geneugden.