Kandidaturen Raad van Bestuur VHV

Op vrijdag 24 maart zal in Berchem (Huis van de Sport) de jaarlijkse Statutaire Algemene Vergadering van de VHV plaats hebben. Er zijn momenteel 5 mandaten vacant en er zijn reeds 4 kandidaturen (huidige bestuurders) om deze mandaten in te vullen, dus er is zeker nog ruimte om u kandidaat te stellen om mee te bouwen aan het Vlaamse handbal.

De termijn om uw kandidatuur te stellen loopt tot 22 februari 2017. Indien U interesse hebt om een bestuursmandaat op te nemen binnen de VHV (of iemand kent die dat graag en goed zou doen) en mee te bouwen aan het Vlaamse handbal op federatie-niveau, zullen wij u (hem/haar) met open armen ontvangen. De vergaderingen van de Raad van Bestuur vinden doorgaans plaats op de eerste maandag van de even maanden.

U kan uw kandidatuur stellen (of bijkomende inlichtingen bekomen) middels een mailtje aan wimvos@gmail.com en linde.panis@handbal.be, waarin u kort uw CV (professioneel en op handbalvlak) toelicht, alsmede uw ambities binnen de RVB. Dit moet de clubs toelaten een weloverwogen stem uit te brengen.

Aarzel niet om bijkomende inlichtingen te vragen aan de zittende bestuurders of het VHV secretariaat.