Start voorverkoop interlands en bekerfinales

Vanaf vandaag kan je online tickets kopen voor de interlands tegen Litouwen (3 mei 2017, Sportoase Leuven, 20.30 u) en Noorwegen (14 juni 2017, Sportoase Leuven, 20.30 u) evenals voor de finales van de Beker van België (17 april, Sportoase Leuven, dames 13.00 u, heren 15.45 u).

Interlands

Zondag 6 november 2016 hebben we met zijn allen een stukje handbalgeschiedenis geschreven. Akkoord, uiteindelijk verloren we tegen Frankijk maar onze Red Wolves én jullie waren wel op de afspraak. 4200 fans zorgden voor een onvergetelijke sfeer die van de Country Hall een kolkende arena maakte. Spelers en fans vulden elkaar aan. Het was prachtig om te zien.

Als we één ding mogen onthouden dan is het wel dat in sport alles mogelijk is maar ook dat het steeds een ‘samen sterk’ verhaal is. Spelers hebben hun fans nodig en omgekeerd. Woensdag 3 mei en woensdag 14 juni wachten ons nog twee thuiswedstrijden tegen respectievelijk Litouwen en vicewereldkampioen Noorwegen. We hopen dat we dan ook opnieuw op jullie massale steun en aanwezigheid mogen rekenen.

Tickets kunnen besteld worden via deze link: http://handbal-interland.tickoweb.be/

Goed om weten:

- Tickets kunnen maximaal per 100 besteld worden … ze dienen uiteraard dan ook per 100 afgerekend te worden. Voordeel is dat jullie samen kunnen zitten.
- Tickets worden NIET meer opgestuurd. Na de betaling krijg je een link waarna je vervolgens je ticket kan printen.
- Tickets in voorverkoop kosten 15 €. De voorverkoop eindigt één week VOOR aanvang van de wedstrijd. Koop je nadien nog een ticket betaal je 20 €, de prijs die ook van toepassing is aan de kassa, op voorwaarde dat de wedstrijd niet uitverkocht is.
- Kinderen ONDER de 12 jaar betalen 10 €, zowel in voorverkoop als de dag zelf. Voor de min twaalfjarigen is er een apart vakje voorzien. Let op … een 12 jarige kan NOOIT een ticket alleen kopen. Hij moet altijd vergezeld zijn door een volwassene.

Voordeel voor de clubs:

De KBHB heeft beslist om vanaf nu 20% per inkomticket dat in voorverkoop gekocht wordt terug te laten vloeien naar de club. Dit systeem is NIET van toepassing bij tickets die de dag zelf gekocht worden en ook NIET voor Vips. Om van het clubvoordeel te genieten moet je het volgende doen:

- In de gele balk staat supporter YES or NO.
- Je klikt JA waarna je kiest VHV of LFH.
- De derde stap is dat je een club kiest waarvan jij lid bent of waarvoor je sympathie hebt. Na afloop van de interland weten wij hoeveel tickets per club besteld werden.

Beker van België

Tickets kunnen besteld worden via deze link: http://handbal.tickoweb.be/  

Belangrijk voor de clubs en hun supporters is dat ze kijken welk vak er hen is toegewezen en in die vakken tickets bestellen.

SASJA: vakken F en E, gelijkvloers en balkon.
BOCHOLT: vakken D en C, gelijkvloers en balkon.
SINT-TRUIDEN: vakken K en L balkon, K gelijkvloers.
FEMINIA VISE: vakken M en N, balkon.
NEUTRALE FANS: vak N op gelijkvloers.

Ook bij de Beker van België zijn de voorwaarden hierboven vermeld in (goed om weten en voordeel voor de clubs) van toepassing.