Voorstelling finalisten Beker van België: Fémina Visé

Vandaag en de komende drie dagen stellen wij u de finalisten van de Beker van België bij de dames en de heren voor. We beginnen met de thuisploeg van de dames, Fémina Visé. Dinsdag is het de beurt aan HB Sint-Truiden. Woensdag laten we de coach en spelers van Sasja HC aan het woord waarna het donderdag aan Achilles Bocholt is. Veel lees en kijkplezier.

Fémina Visé

Fémina Visé neemt het volgende week maandag in Sportoase Leuven op tegen seizoenrevelatie HB Sint-Truiden. Inzet is de Beker van België. Visé, dat vorig jaar de beker won, mocht al 12 keer de beker mee naar huis nemen.

“We wachten vol ongeduld op deze wedstrijd” zegt coach Edo Delic. “Nu we naast de play-offs gepakt hebben moet bekerwinst ons seizoen redden. Een echte favoriet is er volgens mij niet. Wat is dat trouwens een favoriet? Sint-Truiden heeft ons in de competitie verslagen en wij zijn bij hen gaan winnen. In de onderlinge duels is het dus gelijk. De vorm van de dag, de motivatie en de strijdlust zullen bepalen wie er zal winnen.”

Fémina Visé is een echte bekerploeg. In het verleden wonnen ze al 12 keer de Beker van België. Fien Boons speelt al 7 jaar voor de Waalse ploeg en won drie keer de Beker van België. “Fémina Visé is altijd al een ploeg geweest die voor de prijzen heeft gespeeld” zegt Fien Boons. “Een speciaal ingrediënt voor dit succes bestaat niet. Hard werken, altijd jezelf blijven en je spel spelen. Als groep blijven werken zodat we die prijs mee naar huis kunnen nemen. Daar draait het volgens mij om. De kracht van deze ploeg is de sfeer. Zowel op als naast het terrein. Vandaar dat ik ook al 7 jaar in Visé speel.”

Bekijk de volledige reportage van Fémina Visé via deze link:

Bekijk het volledig interview van Edo Delic via deze link : Interview Edo Delic

Bekijk het volledige interivew van Fien Boons via deze link : Interview Fien Boons

Nog geen kaarten voor de finales van de Beker van België? De voorverkoop loopt nog toch zaterdagavond. Je kan online je tickets bestellen. In voorverkoop kost een ticket 15 €. Kinderen onder de 12 jaar betalen 10 €. KOOP HIER JE TICKETS VOOR DE BEKERFINALES