Parking en einde voorverkoop bekerfinale

Wie maandag naar de finales van de Beker van België in Sportoase Leuven komt (Philipssite 6) kan zijn wagen op wandelafstand van de ondergrondse parking parkeren. Je uitrijdticket kan je op twee manieren valideren:

- Bij het naar huis gaan betaal je aan één van de drie kassa's in de ondergrondse parking. Tijdens zon- en feestagen, weekends en 's avonds betaal je 1 euro per uur.

- Een tweede mogelijkheid is dat je aan het onthaal in Sportoase een ticket koopt. De prijs is 4 euro. Als je een half uur voor de wedstrijd toekomst en een half uur later vertrekt, betaal je die prijs ook aan de kassa. Als je de twee wedstrijden bekijkt kom je goedkoper uit én ... je moet niet aanschuiven aan de kassa. Bij veel volk kan dat wel eens het geval zijn. Wie een ticket aan het onthaal koopt kan dat valideren bij aankomst, tijdens de rust of bij vertrek. Het kan altijd.  Het is makkelijker, voordeliger en het bespaart je mogelijk wat stress.

Voorverkoop eindigt vanavond

De voorverkoop van de finales van de Beker van België stop VRIJDAGAVOND 14 APRIL OM 22.00 UUR. Dat is één dag vroeger dan voorzien. We doen dit omwille van praktische redenen. Wil je vandaag nog een ticket kopen dan kan dat. 

In voorverkoop kost een ticket 15 €. Kinderen onder de 12 jaar betalen 10 €. KOOP HIER JE TICKETS VOOR DE BEKERFINALES