VHV on the road

Het nieuwe seizoen is volop bezig. Ook de clubbezoeken van de VHV zijn terug op gang gekomen.

Pentagoon Kortessem, Thor, HC Heist-op-den-Berg, HK Waasmunster en HC Maasmechelen  ontvingen de afgelopen weken de VHV voor een constructief gesprek. Hannibal Tessenderlo, DHC Waasmunster, Initia Hasselt en HV Uilenspiegel zijn de eerstvolgende clubs aan de beurt.

Tijdens een clubbezoek wordt op een constructieve manier bepaalde facetten van de clubwerking onder de loep genomen. Op voorhand wordt aangegeven welke belangrijke topics ter bespreking zijn. Daarnaast wordt een leidraad gevolgd. Bedoeling is inzicht te krijgen in de werking van de club, de werking van de club te ondersteunen en mee vooruit te helpen en elkaar beter te leren kennen. De VHV leert daarbij ook veel van haar clubs en ontdekt vaak good practices die ze kan meenemen naar andere clubs. Er kan ook gesproken worden over heel specifieke topics. Zo kreeg HC Schoten, na HB St-Truiden,  Eric Dupain over de vloer voor een gesprek gericht op communicatie en marketing. Ook een specifiek sporttechnisch clubbezoek behoort tot de mogelijkheden.

Zouden jullie ook een clubbezoek wensen of wensen jullie eerst nog even wat meer info? Neem dan zeker contact op met linde.panis@handbal.be