Het is weer tijd voor ... de Kidsday!

Eén van de leukste, grappigste, spannendste, meest meeslepende activiteit voor jong en oud komt er binnenkort weer aan: De Kidsday! Dit jaar gaat de Kidsday van de VHV door op zondag 26 november in Lokeren. Pim De Panter is er alvast klaar voor. Jullie ook??

Van de kleinste handballer tot de stoere puber. Voor elk van één is er plaats tijdens de Kidsday. Na het succes van vorig jaar in Tongeren, in samenwerking met Callant Tongeren, hoopt Pim De Panter alle Vlaamse jonge handballers te begroeten in Lokeren. De VHV en Handbalclub Lokeren willen van deze ontmoetingsdag van de jonge handballers een waar feest maken.

In de voormiddag komen de JM 8en JM10 aan bod, na de middag de JM12.  Tijdens deze dag staan handbalplezier en fun centraal. Iedereen zal veel kunnen handballen en ontvangt een diploma en VHV T-shirt.  Elke ploeg speelt minimum 5 wedstrijden (12 min), er wordt 4 + 1 gespeeld.  Zoals elke jaar zal er ook voor randanimatie worden gezorgd: springkasteel, handbalproeven, ontvangst door Pim de Panter,…  Er zullen ook enkele spelers en speelsters van de Red Wolves en/of Black Arrows aanwezig zijn waarmee de kids op de foto kunnen.

We zouden zowel bij U10 en U12 graag een meisjesreeks organiseren, het zou leuk zijn als jullie trachten in deze categorieën een meisjesploeg samen te stellen.

Inschrijven kan in de volgende categoriën:

Van 10u tot 13u15

 

  • JM8 (jongens en meisjes 3de kleuterklas, 1ste en 2de leerjaar)
  • JM10 (jongens en meisjes 3de en 4de leerjaar)
  • M10 (meisjes van het 3de en 4de leerjaar)

Van 14u tot 16u45u

 

  • JM12 (jongens en meisjes 5de en 6de leerjaar)
  • M12 (meisjes 5de en 6de leerjaar)

Gelegenheidsadres: Durmehal Lokeren, Sportlaan 2 te 9160 Lokeren

Hoe inschrijven ?

  • Je stuurt de inschrijvingsstrook op volgende pagina naar gerrit.vertommen@handbal.be
  • Gelieve in te schrijven ten laatste 21 november 2017.
  • Er moet geen waarborg betaald worden.  Wijzigingen kunnen doorgegeven worden tot en met woensdag 23 november via mail naar gerrit.vertommen@handbal.be Wie zonder verwittigen afwezig blijft wordt een administratieve kost van 25 euro aangerekend.

Ingeschreven ploegen ontvangen tijdig alle nodige informatie (tornooischema’s,…)