Loting Beker van België live op Facebook

Aanstaande maandag 20 november wordt er in het bondsgebouw van de KBHB in Ans geloot voor de kwartfinales van de Beker van België bij de dames en de heren. De loting is om 14.00 u en is live te volgen via de Facebookpagina Belgian National Handball team.

De heren hebben hun bekerwedstrijd, op uitzondering van Kraainem – Izegem (28/11/2017) eerder deze week afgewerkt. Hubo Initia Hasselt hoefde, omwille van een harsprobleem, niet in actie te komen en won met forfaitcijfers van Roeselare. Eynatten plaatste zich ten nadele van Eupen. Na de moeilijke weken kon Callant Tongeren nog eens van een overwinning proeven. De Limburgers versloegen Beyne met ruime cijfers. Sporting Nelo had geen moeite met Brussels en Achilles Bocholt maakte er tegen Entente een ware demonstratie van. Sasja ging op bezoek bij Houthalen en plaatste zich voor de volgende ronde.

De wedstrijden bij de dames worden dit weekend gespeeld, op uitzondering van de clash tussen Fémina Visé en Achilles Bocholt. Die wedstrijd is omwille van Europese verplichtingen van Fémina Visé verplaatst naar 30 november.