Jaarprogramma businessclub

De businessclub van de Vlaamse Handbalvereniging is toe aan haar derde jaargang. In 2018 proberen we een meer sportieve toets in onze activiteiten te leggen. Zowel actief als passief. Sport is een ideaal bindmiddel om de relaties en de onderlinge contacten nog meer te intensifiëren. Vorig jaar sloten 15 bedrijven aan bij de businessclub van de Vlaamse Handbalvereniging.

Dit jaar willen we minstens even goed doen en als het kan nog beter! We hebben de ambitie om de huidige leden aan boord te houden en om ons ledenaantal gevoelig op te krikken. Tijdens vier van de zes geplande activiteiten is er de mogelijkheid om kennis te maken met zakenmensen los van onze businessclub. Een unieke aangelegenheid om jullie kennissenkring en hopelijk ook jullie klantenbestand uit te breiden.

De businessclub kan ook voor onze clubs een hefboom zijn om zaken in de toekomst in beweging te zetten en/of te realiseren. Een groot aantal van de deelnemende bedrijven heeft de voorbije jaren onderling, of met hulp van het netwerk van de businessclub, goede zaken gedaan. Het kan dus. Misschien ook voor jou en/of je club/bedrijf.

In tegenstelling tot 2016 (4 activiteiten) en 2017 (5 activiteiten) zullen we in 2018 6 activiteiten plannen :

- Vrijdag 23 maart : Kim Clijsters Academy en cardiotennis
- Zondag 1 april : VIP Ronde van Vlaanderen by Way2Events
- Vrijdag 1 juni : Speler en Speelster van het jaar
- Vrijdag 22 juni : Stoeterij Dorperheide – familie Philippaerts
- Donderdag 6 september : Kleiduifschieten
- Netwerkavond Lotto Soudal … najaar 2018

Ontdek het volledige jaarprogramma via DEZE LINK

Interesse? Vragen? Opmerkingen? Suggestie? Contacteer eric@handbal.be