HC Visé BM en Hubo Initia Hasselt spelen finale Beker van België

HC Visé BM en Hubo Initia Hasselt spelen op zaterdag 21 april 2018 de finale van de Beker van België bij de heren. Hubo Initia Hasselt ging donderdagavond winnen op bezoek bij Sporting Nelo. Na de reguliere speeltijd was het 28 – 28. Hasselt haalde het uiteindelijk in de verlengingen met 30 – 33. Eerder deze week had Visé ook al verlengingen nodig om Callant Tongeren uit de finale te houden. De halve finales van de Beker van België bij de dames worden gespeeld in het weekend van 24 en 25 februari.

De finale bij de heren is een heruitgave van die van 2014. Toen stonden beide teams ook al tegenover elkaar. De Limburgers wonnen toen van Visé met 32 - 27. Het was hun 10e en voorlopig laatste Bekerwinst.

De bij de dames worden de halve finales eind deze maand gespeeld. De heenwedstrijden op zaterdag 24 februari. Eén dag later staan de returns op het programma. Bekerwinnaar Fémina Visé neemt het op tegen de dames van Hubo Initia Hasselt. Landskampioen Sint-Truiden kijkt DHC Waasmunster in de ogen.

De finales van de Beker van België worden gespeeld in Sportoase Leuven op zaterdag 21 april. De heren spelen hun finale om 20.10 u. De dames beginnen eraan om 17.30 u.