Hand Star Game Black Arrows

De apotheose van de damesdag, die aanstaande zondag doorgaat in De Bist in Wilrijk, is het Hand Star Game waarbij twee evenwaardige teams van de Black Arrows het tegen elkaar opnemen. Twee teams met gemotiveerde internationals kan alleen maar vonken geven. En jullie kunnen dat meemaken van op de eerste rij.

Het Hand Star Game is een idee dat vorige week ontstaan is. “Aanvankelijk zouden we een oefenwedstrijd spelen tegen Luxemburg” weet Conny Schepers, T2 van de Black Arrows en T1 van DHC Waasmunster. "Goed 10 dagen geleden kregen we de melding dat onze Luxemburgse collega’s een kalenderprobleem hadden. Onze coach Lauren Worm kwam dan met het idee van het Hand Star Game op de proppen. De wedstrijd wordt georganiseerd ter ere van landskampioen Sint-Truiden. Sarina Leenen en Sara Marteleur zullen elk een team leiden als kapitein. Laurent Worm en ikzelf zullen voor één keer tegenover elkaar staan en elk een team coachen. Ik kijk er echt naar uit want hoe je het ook draait of keert, beide teams, beide coaches zullen er vol voor gaan en dat kan alleen maar de kwaliteit ten goede komen. Het wordt een uitzonderlijke wedstrijd. Reden te meer om af te zakken naar De Bist.”

De Black Arrows vormen de rode draad tijdens de damesdag. “Ik vind zo’n damesdag belangrijk omdat we elke opportuniteit moeten grijpen om onze sport onder de aandacht te brengen. Het is niet omdat je als meisje geboren bent je dat niet mag dromen van een latere carrière als international. Wij willen aantonen dat je wél mag dromen op voorwaarde dat je er ook iets voor doet. Ik weet uit ervaring dat hard werken, luisteren naar de coach, inzet tonen en gemotiveerd zijn belangrijke ingrediënten zijn om iets te bereiken. Niet alleen in de sport, ook in het dagelijkse leven” besluit Conny Schepers.

Programma :

09.00 u – 10.30 u : training Black Arrows
10.30 u – 13.30 u : tornooi M14
15.00 u : beloften finale
17.00 u : Hand Star Game Black Arrows