Dagboek Young Black Arrows Women's trophy

Vrijdag 1 juni

De Young Black Arrows kregen een welverdiend dagje rust, na het harde werk van de afgelopen dagen. Donderdag avond zijn ze samen met de staff even het stadje gaan verkennen, Tuzla by Night! 

Vandaag had de organisatie een leuke dag voor ze in petto! Samen met alle andere ploegen hebben ze een korte rondleiding gekregen in de stad en cultuur opgesnoven. Nadien naar het Panonsko Lake voor een frisse duik. 

Terug in het hotel, kropen de meisjes ijverig achter de schoolboeken. Vanavond nog 1 training op de planning, in de voorbereiding naar de halve finale van morgen. 

Allemaal afstemmen op ehftv.com morgen om 16h30 voor de match tegen Luxemburg! 

 

Donderdag 31 mei

Een goede voorbereiding is essentieel. Onze Young Black Arrows waren deze ochtend reeds vroeg uit de veren voor een training. De eerste vermoeidheidskwaaltjes zijn al zichtbaar, maar de meisjes gedragen zich als echte professionals en volgen het advies op.  En jawel, de Young Black Arrows mogen zich groepswinnaar noemen. Na eerdere zeges tegen Estland en Moldavië werd er vandaag ook gewonnen van Cyprus. Eindstand 27 - 18.

Na Estelle Ghijsens, werd vandaag Lauranne Beckers uitgeroepen tot speelsters van de match. 

Het harde werk van de meisjes en de staff worden beloond! 

Morgen een vrije dag ... to be continued! 

Donderdagochtend ontvingen we dit bericht: De Young Black Arrows hebben net een goede training gehad in voorbereiding van de laatste match tegen Cyprus in de groepsfase. Om 12u30 gaan we live via ehftv.com  WE ARE BELGIUM