Herschikking Raad van Bestuur

Maandagavond werd tijdens een extra Raad van Bestuur de toekomstplannen van de werking van de Raad van Bestuur en van het secretariaat van de Vlaamse Handbalvereniging besproken. Na enige tijd ontstond er een verschil in visie tussen enerzijds voorzitter ad interim Freddy Lievens en secretaris-generaal ad interim Patrick De Mot en anderzijds de overige leden van de Raad van Bestuur.

Het verschil in visie leidde uiteindelijk tot een jammerlijke breuk waarbij Freddy Lievens en Patrick De Mot hun mandaat bij de Vlaamse Handbalvereniging met onmiddellijke ingang hebben neergelegd.

De leden Raad van Bestuur dragen in deze moeilijke tijden de richtlijn goed bestuur van het Vlaamse sportdecreet hoog in het vaandel, willen ten allen tijden deontologisch, krachtdadig en correct handelen in het voordeel van de clubs en haar leden. De leden van de Raad van Bestuur betreuren ten zeerste de emotioneel genomen beslissingen van de voorzitter en secretaris-generaal ad interim.

Om de continuïteit van het secretariaat te garanderen wordt een vacature uitgeschreven voor een Algemeen manager.

Clubs met vragen betreffende de VHV competities kunnen terecht bij Tessa Leeten. Clubs met vragen betreffende nationale competities kunnen terecht bij Patrick Garcia.