9 september fithandbaldag

Op zondag 9 september organiseert de Vlaamse Handbalvereniging, in samenwerking met handbalclub GBSK uit Groot-Bijgaarden, haar tweede fithandbaldag. Interesse? Lees onderstaande info en schrijf je als de gesmeerde bliksem in!

Fithandbal boomt!

De eerste fithandbaldag dateert van 22 oktober 2017. Die dag zakten 11 ploegen uit 7 clubs af naar Herentals om er een ganse dag fithandbalplezier te beleven. Fithandbal is sindsdien stilaan ingeburgerd geraakt. Bewijs daarvan is dat de helft van de Vlaamse Handbalclubs op regelmatige basis fithandbalactiviteiten organiseert. Dat is mooi maar dat kan nog beter. Clubs die interesse in fithandbal hebben mogen Gerrit Vertommen contacteren ( gerrit.vertommen@handbal.be ).  De tweede versie van de fithandbalmap, die kan gebruikt worden als ondersteuning van de trainingen, is intussen ook klaar.

Fithandbaldag Groot-Bijgaarden

Voor de fithandballers organiseren we een recreatief tornooi vanaf 10u in de sporthal van Groot-Bijgaarden.  Je kan voor diversie opties kiezen (zie onder).  Naast de wedstrijden zorgen we uiteraard ook voor voldoende catering en een programma voor de kinderen: springkastelen, streethandball initiaties/wedstrijdjes, handbalproeven, Meet & greet met de mascotte, …  En er wordt ook een demonstratie van de nieuwe vorm WANDELHANDBAL gegeven.

Info Fithandbaldag

Waar: Jozef Mertensstraat 27/A, 1702 Dilbeek

Je kan kiezen tussen handbal 4+1 (streethandbalvariant) of de reguliere vorm

Aangepaste regels voor de 4 + 1 vorm

- 4+1 per ploeg, je mag uiteraard meerdere ploegen inschrijven
- Terreinen van 32 op 14m
- Als bal wordt de streethandball gebruikt
- Beperkt contact: begeleiden met gebogen armen mag, zeker niet klemmen, duwen,…

Programma:

- 10u tot 16u: Fithandbal 4+1 (je kan ook kiezen voor een dagdeel van 3u)
- 16u15: Demonstratie Wandelhandbal
- 17u tot 19u30: Fithandbal Tornooi 6 + 1 (maximum 4 ploegen) volgens de normale handbalregels (contact wordt wel beperkt)

 

Doelgroep:

Fithandballende ouders (ex-spelers zijn ook toegelaten uiteraard (recreatief karakter en fair play staan voorop))

VHV T-shirt voor de eerste 100 inschrijvers bij aankomst

Hoe inschrijven ?

  • Je stuurt de inschrijvingsstrook op de volgende pagina naar gerrit.vertommen@handbal.be
  • Gelieve in te schrijven ten laatste op 2 september 2018.
  • Er moet geen waarborg betaald worden.  Wijzigingen kunnen doorgegeven worden tot en met 4 september via mail naar gerrit.vertommen@handbal.be Wie zonder verwittigen afwezig blijft wordt een administratieve kost van 25 euro aangerekend.

Ingeschreven ploegen ontvangen tijdig alle nodige informatie (tornooischema’s,…)