Koop nu je tickets voor België – Kroatië!

Vanaf nu kan je tickets kopen voor de interland België – Kroatië. Op weg naar het EK 2020 spelen we tegen enkele toplanden. Met Kroatië en Servië gaan we terug naar de bakermat van onze sport. Kroatië, het nummer 8 van de wereld en organisator van het vorige EK, is de uitgesproken topfavoriet in onze poule. Servië is op de EHF ranking van de 18e naar de 19e plaats gezakt. De derde tegenstander is Zwitserland, het nummer 13 van de EHF ranking.

Alles begint bij het begin en dat is de eerste thuiswedstrijd, op zondag 28 oktober. De wedstrijd wordt zoals gewoonlijk gespeeld in Sportoase, Philipssite te Leuven. Aanvang 15.45 u. De tegenstander is wereldtop! Alleen dat is al een motivatie voor onze Red Wolves om het beste van zichzelf te geven!

Zak op zondag 28 oktober af naar Sportoase Leuven en kom onze Red Wolves én onze nieuwe staf, met T1 Arnaud Calbry aan het hoofd, uit volle borst steunen!

Ticketing systeem

De KBHB is blij dat het vernieuwde ticketing systeem is klaar voor gebruik, het systeem is gebruikvriendelijker, er is een betaalsysteem “Bancontact” toegevoegd voor uw gemak, er kan nu heel eenvoudig via de Bancontact App betaald worden.

Het is telkens de bedoeling dat de tickets voor “Block 1” (TV-kant) eerst verkocht worden, zodra deze block is gevuld dan wordt “Block 2” in verkoop gezet. Het is dit jaar ook weer mogelijk om combi tickets te kopen voor de 3 wedstrijden. Vanaf een bestelling van minimum 10 tickets wordt de prijs 10€ ipv 12.5€.

Ticketprijzen :

- Voorverkoop : 12.5 €
- In groep van minstens tien personen : 10 €
- Kinderen krijgen gratis toegang. Let wel … een kind kan nooit alleen een ticket bestellen en moet bijgevolg vergezeld zijn door een ouder.
- Abonnement voor 3 thuiswedstrijden : 30 €
- Kassa : 15 €

Via DEZE LINK kan je tickets bestellen

Programma Red Wolves EK 2020

Woensdag 24 oktober 2018 : Servië – België
Zondag 28 oktober 2018 : België – Kroatië

Woensdag 10 april 2019 : België – Zwitserland
Zaterdag 13 april 2019 : Zwitserland - België

Woensdag 12 juni 2019 : België – Servië
Zondag 15 juni 2019 : Kroatië - België