Sint-Truiden - Achilles Bocholt topper in kwartfinales

Vandaag werd er op de bondszetel te Ans geloot voor de Beker van België bij de dames. Eén wedstrijd springt er tussen uit: de finale avant la lettre tussen Landskampioen en Bekerwinnaar Sint-Truiden en Achilles Bocholt. De kwartfinales worden gespeeld in het weekend van 22 en 23 december. De kwartfinales worden afgewerkt in één wedstrijd met rechtstreekse uitschakeling. 

HB Sint-Truiden en Achilles Bocholt stonden tijdens de tweede speeldag van de competitie tegenover elkaar. De wedstrijd eindigde op een 24 – 24 gelijkspel, het enige puntenverlies voor leider Achilles Bocholt. HB Sint-Truiden ging begin deze maand verrassend onderuit bij DHC Waasmunster. Aanstaande zaterdag staan beide teams in de tweede wedstrijd van de terugronde tegenover elkaar.

1/4 finales Beker van België dames (22/23.12.2018)

HV Uilenspiegel – Fémina Visé
Hubo Initia Hasselt – DHC Waasmunster
Olse Merksem - HC Thor / HC Eynatten-Raren
HB Sint-Truiden - Handbal Achilles Bocholt

Volgende week maandag wordt er geloot voor de kwartfinales én halve finales van de Beker van België bij de heren. De kwartfinales worden eveneens gespeeld in het weekend van 22 en 23 december. De halve finales staat gepland voor 12 en 13 januari.