70 teams schrijven zich in voor Kidsday

Aanstaande zondag organiseert de Vlaamse Hanbalvereniging in samenwerking met HC Heist op den Berg de jaarlijkse Kidsday. Met 70 teams afkomstig uit 25 clubs belooft het gezellig druk te worden. 

Hoewel de inschrijvingen eergisteren al waren afgerond kwamen er gisteren én vandaag nog enkele teams bij. “Met 70 teams zitten we echt aan ons maximum” weet Gerrit Vertommen. “ Jaar na jaar neemt de belangstelling voor dit handbalfeest voor kinderen toe. Voor de kinderen is het een unieke gelegenheid om wedstrijdjes te spelen tegen ploegen verspreid over gans Vlaanderen. Meestal doen ze dat enkel tegen ploegen uit hun regio. Maar de nadruk ligt op het amusement. Kinderen moeten zich amuseren, een fijne dag beleven. Ook dit jaar gaan we daar opnieuw in slagen. Naast het puur sportieve is er ook nog randanimatie zoals een springkasteel, handtekeningensessies met internationals en uiteraard is Pim de Panter ook van de partij. Met zoveel inschrijvingen heeft Pim nu zelfs al last van stress."

In de voormiddag komen de JM 8 en JM10 aan bod, na de middag de JM12.  Elke ploeg speelt minimum 5 wedstrijden (12 min), er wordt 4 + 1 gespeeld. 

Programma

Van 10u tot 13u15 

  • M8 (meisjes tot en met 2de leerjaar)
  • JM8 (jongens en meisjes 3de kleuterklas, 1ste en 2de leerjaar)
  • JM10 (jongens en meisjes 3de en 4de leerjaar)
  • M10 (meisjes van het 3de en 4de leerjaar) 

Van 14u tot 16u45u 

  • JM12 (jongens en meisjes 5de en 6de leerjaar)
  • M12 (meisjes 5de en 6de leerjaar) 

Gelegenheidsadres: Sporthal Heist o/d Berg: Lostraat 48A, 2220 Heist-op-den-Berg 

Deelnemende clubs en hun teams