Kidsnamiddag België - Zwitserland

Op woensdag 10 april spelen de Red Wolves hun derde kwalificatiewedstrijd. Tegenstander is Zwitserland. De wedstrijd gaat door in Sportoase Leuven.  We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om in samenwerking met de Stad Leuven, vzw Tofsport en handbalclub Leuven Tigers, handbal te promoten bij de jeugd U8 tot U12.

Kinderen onder 12 jaar hebben (indien vergezeld van een volwassene) gratis toegang tot de wedstrijd (ze dienen wel een ticket te bestellen).  De tickets (ook voor de volwassenen) kunnen besteld worden via: belgium-switzerland.tickoweb.be

Om de kids (en vriendjes) van onze clubs de kans te geven om zelf actief met handbal te zijn die dag organiseren we een Promotienamiddag op de vloer waar ook de wedstrijd gespeeld wordt.  Deze staat zowel open voor leden van de clubs en niet-leden.  Breng dus gerust een vriendje/vriendinnetje mee om kennis te maken met onze sport.  

De eerste 32 kinderen die inschrijven mogen bovendien oplopen met de spelers vlak voor de start van de wedstrijd.

Programma: (voor spelers lagere school (U8 tot en met U12)

- 15u00 tot 15u20 : ontvangst + meet and greet kinderen door Pim De Panter en/of Wolfie (mascotte Red Wolves)
- 15u20 tot 16u30 : handbalinstuif/initiatie: we zorgen voor een aantal leuke en uitdagende handbalproeven afgewisseld met initiaties handbal
- 16u30 tot 17u30 : wedstrijdjes mini-handbal
- 17u30 tot 17u45 : afsluiting, groepsfoto met Pim de Panter en/of Wolfie
- 17u45u tot20u00 : kinderen zijn vrij (ze kunnen iets eten, gaan zwemmen, naar de binnenspeeltuin (op eigen initiatief,…)

 

Inschrijven kan via mail naar gerrit@handbal.be met vermelding van:

 

- Naam/voornaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- E-mail mama of papa
- Telefoonnummer mama of papa
- Wil wel/niet mee oplopen voor de wedstrijd Red Wolves (aanwezig zijn om 19u)
- Contactpersoon Kids namiddag