Sfeervol VHV promotietornooi

Op 23 februari organiseerde de VHV, in samenwerking met Uilenspiegel Wilrijk HV, een promotietornooi voor M14. Het werd een dag die bol stond van het handbalplezier. Uiteraard was Pim De Panter ook op de afspraak. 

Girl power troef op het M14 promotornooitje met 60 meisjes van Hasselt, Denderbelle, Tongeren, Arena, Uilenspiegel en Brasschaat. Ondanks enkele late afzeggingen maakten ze er een spetterende ‘Handbal Anders Dag’ van. Anders vanwege de alternatieve handbalvormen die gespeeld werden, anders vanwege de manier hoe alle teams met mekaar omgingen, ook met de G-sportploeg van Host Uilenspiegel. 

Het werd een middag met stralende gezichten, rode kaken ipv rode kaarten en full time action in afwisselende handbalvormen met nauwelijks bankzittijd.  Op terrein 1 werd minihandbal gespeeld, op een 2° terreintje enkel een doeltje voor streethandbal en op het derde terrein werden de meiden met rekkers vastgemaakt aan een opblaashandbalveld. 

Vraag niet naar rangschikkingen en scores. Voor één keer ging het om het zuivere spelplezier, niet om de punten of plaatsen. Promotie voor het meisjeshandbal? Zeker weten!