Antwerpen gaststad FINAL4 BENE-League

De FINAL4 van de BENE-League wordt in 2019 en 2021 in de Antwerpse Lotto Arena georganiseerd. Dit jaar wordt de ontknoping van de BENE-League competitie georganiseerd in het weekend van 30 en 31 maart. 

In het weekend van 30 en 31 maart organiseren de Koninklijke Belgische Handbalfederatie en het Nederlands Handbal Verbond in samenwerking met Sporting A de BENE-League FINAL4 in de Antwerpse Lotto Arena. “Ik ben zeer verheugd dat we met Antwerpen tot een overeenkomst zijn gekomen” zegt Piet Moons, voorzitter van de Koninklijke Belgische Handbalfederatie. “Met de organisatie van de BENE-League FINAL4 wensen wij, samen met het Nederlands Handbal Verbond, het tophandbal op clubniveau in België en Nederland op een hoger niveau te brengen, zowel qua publieks-organisatie als sportieve uitstraling.” 

Antwerpse schepen voor sport Ludo Van Campenhout is opgetogen over de samenwerking. “Ik ben erg enthousiast over de komst van de BENE-League Final4 naar Antwerpen in 2019 en 2021. Het is de eerste keer dat deze prestigieuze internationale handbalwedstrijden in de Lotto Arena zullen gespeeld worden. De Antwerpenaren  kunnen genieten van tophandbal met de 4 beste ploegen van de BENE-League. Op deze manier profileren we Antwerpen verder als sporthoofdstad van Vlaanderen.” 

Tickets kunnen HIER ONLINE gekocht worden.

Voor zaterdag en zondag dienen kaarten steeds afzonderlijk besteld te worden.

Kaarten kosten 12,50 euro (15,00 euro aan de kassa).
Kinderen t/m 16 jaar: 7,50 euro.