VHV zoekt trainer/trainster regioproject

De Vlaamse Handbalvereniging is voor haar regioproject op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze trainer. Het regioproject is de start van de selectiewerking en omvat de 3 regionale selecties jongens en meisjes (AVB, Oost-West en Limburg). Deze regionale selecties zullen in het seizoen 2019-2020 bestaan uit jongens en meisjes van de geboortejaren 2004 – 2005(– 2006). De regioselecties trainen elke woensdagnamiddag, jongens en meisjes afwisselend.

Vacante functies seizoen 2019-2020
Regiotrainer meisjes voor de regio Oost-West
Regiotrainer jongens voor de regio Oost-West
Klik HIER om de volledige vacature te bekijken.

Trainingen tweewekelijks van september 2019 tot en met mei 2020 te Sporthal Hekers, Ter Linden 29 – 9052 Gent

Functieomschrijving
Bij de taken van de regiotrainer staan talentontwikkeling en talentscouting – talentidentificatie- talentselectie centraal.
Teneinde deze taken kwaliteitsvol in te vullen verwachten wij een Instructeur B-diploma of minimum een trajectintentie om dit diploma te behalen.

Wat bieden wij?
Deze functie kan rekenen op een officiële vergoeding conform het behaalde sporttechnische diploma.

Hoe solliciteren?
Ben jij een gemotiveerde en ambitieuze trainer? Wil je helpen om de regionale selectiewerking verder uit te bouwen? Ben je bereid in samenwerking met de VHV de jonge handbaltalenten te begeleiden, te helpen in hun ontwikkeling en te motiveren richting topsport?

Aarzel dan niet en stuur zo snel mogelijk, ten laatste 14 juli 2019, uw kandidatuur (cv + motivatiebrief) via mail naar :  gerrit.vertommen@handbal.be

Bij vragen of informatie contacteer:

Gerrit Vertommen
Coördinator Regioproject
Gerrit.vertommen@handbal.be
+32 468 90 67 46

Jelle Vonckx
Technisch Directeur Topsport
Jelle.vonckx@handbal.be
+32 472 08 21 17