Jeugdsportfeest Parantee-Psylos 20 oktober incl. 2 bijscholingen

Graag bezorgen we de G-clubs en aangesloten G-leden deze uitnodiging voor het JEUGDSPORTFEEST 2019 van Parantee-Psylos in Brasschaat. Je vindt alle informatie daarover hier en verder onderaan in dit bericht. Tijdens het jeugdsportfeest is een sportaanbod voor personen met een fysieke beperking, verstandelijke beperking en sporters met autisme.

Samen met sportclub Wapper en Sport Vlaanderen organiseert Parantee-Psylos deze dag speciaal voor jou, voor G-sporters met een fysieke of verstandelijke beperking of sporters met autisme en normale begaafdheid. Binnen je eigen groep proef je van verschillende sporten, allemaal even leuk én gezond! Je sport binnen je eigen doelgroep, zodat je op maat kan sporten. De naam zegt het al zelf: op het jeugdsportfeest combineren ze G-sport én feest! Naast de sporten is er dan ook nog heel wat randanimatie aanwezig.

Een jeugdsportfeest? Doet dat nog geen belletje rinkelen? Open dan zeker even deze flyer want Parantee-Psylos en de zovele trainers, vrijwilligers en begeleiders kijken er naar uit jullie een topdag te bezorgen! Verschillende sporten komen aan bod, ook vooral heel veel fun, actie en plezier.

En nog meer goed nieuws, want er wordt ook aan je broer, zus, mama en papa gedacht. Je broer en zus (of vriend/vriendin) sport mee met jou in hetzelfde programma, voor je ouders is er de mogelijkheid om deel te nemen aan ons ouderprogramma. Voor elk wat wils dus!

We heten jou bij deze dan ook van harte welkom op 20 oktober in Sport Vlaanderen Brasschaat en hopen dat je erbij kan zijn, misschien wel samen met je vriend of vriendin, broer of zus. 

Overtuigd? Schrijf je dan meteen in via deze link. Joepie, fijn dat je erbij zal zijn!
Nog twijfel? Bekijk hier de aftermovie van de editie van vorig jaar, en ontdek hoe leuk het was en opnieuw zal zijn!
Nog altijd twijfel? Geef je vragen of opmerkingen gerust door aan jeugdsportproject@parantee-psylos.be. We helpen je graag!

Tijdens het jeugdsportfeest worden ook 2 clinics georganiseerd: