Nu zondag Kidsday & Fithandbaldag!

Stad Lommel en De Soeverein maken zich op voor de Kidsday en Fithandbaldag van aanstaande zondag. Voor het eerst worden beide evenementen op één en dezelfde dag op dezelfde plaats georganiseerd. Terwijl de kinderen een dag vol handbalplezier beleven met Pim de Panter kunnen papa en mama zelf een balletje gooien. De inschrijvingen lopen als een trein.   

Dinsdagochtend staat de teller voor de Kidsday op 74 teams afkomstig uit 23 verschillende Vlaamse clubs. Dat zijn er nu al 4 meer dan de 70 ploegen die vorig jaar naar het jaarlijkse feest van het kind afzakten. 

Voor wat betreft de Fithandbaldag mogen er toch nog wat ploegen bij. Daar staat de teller op 7 ploegen. Als je twijfelt om al dan niet te komen dan hebben wij één raad: schrijf je gewoon in! De Kidsday en Fithandbaldag valt dit jaar tijdens een verlengd weekend. Op maandag hoef je niet te gaan werken. 

Inschrijven voor beide evenementen kan nog tot donderdagochtend 09.00 u u via gerrit.vertommen@handbal.be 

Pim de Panter, internationals van zowel Red Wolves als Black Arrows, de nieuwe té gekke opblaasstructuren … alles en iedereen wordt gemobiliseerd! Afspraak nu zondag in De Soeverein te Lommel.