Ticketverkoop België – Cyprus van start

Vanaf vandaag kan je via DEZE LINK tickets kopen voor de EK kwalificatiewedstrijd België – Cyprus die op woensdag 15 januari 2020 doorgaat in Hasselt, sporthal de Alverberg. Een ticket in voorverkoop kost 20 €, de dag zelf betaal je 25 € aan de kassa. Kinderen onder de twaalf jaar betalen 5 €. 

OPGELET 

-         Alle leden boven de twaalf jaar hebben recht op één gratis ticket om een interland van de Red Wolves of de Bekerfinales bij te wonen. Wil je kans maken op zo’n ticket dan moet je dat melden aan je clubsecretaris. Dit alles kadert in de solidariteitsbijdrage per lid. In totaal zijn er 1000 tickets voorbehouden voor de leden van de VHV en LFH. Dus … je ticket bestellen via de clubsecretaris en NIET via het online ticketingplatform. 

-         De tickets voor de fans zijn op dit moment beperkt tot 300. Mogelijk komen er daar later nog tickets bij. Wil je de wedstrijd zeker bijwonen wees er dan als de kippen bij want uitverkocht is uitverkocht.

Mocht bovenstaande link om de één of andere reden niet werken, dan kan je het hier proberen: https://handbal-interland.tickoweb.be/selection