Gala Speler & Speelster - oproep emailadressen

Op vrijdag 5 juni 2020 gaat het vierde Gala van de Speler en Speelster van het Jaar door. De formule blijft dezelfde: spelers, speelsters en stafleden van alle Nationale en Liga-ploegen hebben in de eerste ronde stemrecht en bepalen bijgevolg wie er op het einde van het seizoen bekroond wordt. De Lifetime Achievement award wordt bepaald door een raad der wijzen, de persprijs wordt gekozen door de journalisten.

Om de spelers, speelsters en stafleden een digitaal stemformulier te kunnen bezorgen hebben we hun emailadres nodig. Dat emailadres wordt uitsluitend gebruikt voor Het Gala van de Speler en Speelster van het Jaar, NIET voor andere doeleinden.

Oproep aan de clubs: Gelieve ons een lijst te bezorgen van de stafleden (T1, T2, teammanager, kiné, verzorger, …) en de spelers, speelsters per ploeg, zowel Nationaal als Liga. Als je een ploeg in BENE-League, Nationale en Liga hebt of een dames en een heren team, gelieve dan per ploeg de adressen door te sturen.
Gelieve de volgende zaken te specifiëren:

- T1 … zodat deze genomineerd kan worden in de categorie trainer van het jaar dames / heren.
- Doelman / Doelvrouw zodat deze genomineerd kan worden in deze categorie.

Wanneer die functies niet specifiek vermeld zijn is het voor ons als organisator onbegonnen werk om de mensen in de juiste categorie onder te brengen.

Graag de emailadressen uiterlijk tegen 06 december te bezorgen via eric.dupain@debroodplank.be

De eerste stemronde loopt van vrijdag 20 december 2019 tot en met maandag 20 januari 2020.