Eerste stemronde Gala Speler en Speelster van het jaar

Vanaf vandaag 20 december (omstreeks de middag) kan er tot en met 20 januari gestemd worden voor de Speler en Speelster van het jaar seizoen 2019 – 2020.  De spelers, speelsters en stafleden van dewelke wij via de clubs hun emailadressen ontvangen hebben ontvangen vrijdagnamiddag een gepersonaliseerd stembiljet. Stemmen kan tot en met 20 januari 2020. Door een grotere interesse van de clubs wordt er dit seizoen opnieuw een prijs voor Liga Speler én Liga speelster georganiseerd. Voor beide prijzen kan je stemmen tijdens de tweede stemronde van april 2020 en dus niet in deze stemronde.
 
Heel belangrijk: stel stemmen niet uit! Wanneer jullie dit stembiljet ontvangen, probeer dan meteen te stemmen … het neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag.
 
Net als vorig seizoen is er ook dit seizoen een persprijs. De journalisten organiseren hun eigen stemming en bepalen wie voor hun de speler en speelster van het jaar wordt.  En ook de Lifetime Achievement Award blijft behouden. Die prijs wordt uitgereikt door een raad van wijzen.

Heb jij geen stembiljet ontvangen dan heeft jouw club je emailadres niet bezorgd. Wil je toch stemmen? Dat kan. Stuur een mail met je emailadres naar eric.dupain@debroodplank.be met de vermelding van jouw club, of je man of vrouw bent, speler, doelman of staflid.
 
Dank om je stem uit te brengen en laat ons afspreken op vrijdag 5 juni in Sint-Truiden om het seizoen op een feestelijke noot af te sluiten.