Statutaire Algemene Vergadering & Kandidaturen RvB VHV

Op donderdag 28 mei 2020 zal in Elewijt Center – onder voorbehoud en afhankelijk van de maatregelen van de regering in functie van het coronavirus – de jaarlijkse Statutaire Algemene Vergadering van de VHV plaatsvinden.

De uitnodiging kunt u hier terugvinden. Indien u als clubsecretaris de mail met de uitnodiging en bijhorende documenten niet ontvangen zou hebben, kunt u dit via een mailtje melden aan tessa.leeten@handbal.be.

Er zijn momenteel enkele open mandaten en dus is er nog ruimte om u kandidaat te stellen om mee te bouwen aan het Vlaamse handbal. De termijn om uw kandidatuur te stellen loopt tot dinsdag 28 april 2020 en dient gericht te zijn aan het VHV-secretariaat.

U kan uw kandidatuur schriftelijk stellen (of bijkomende inlichtingen bekomen) middels een mailtje aan tessa.leeten@handbal.be, waarin u kort uw CV (professioneel en op sportief-/handbalvlak) toelicht, alsmede uw motivaties en ambities binnen de RvB. Dit moet de clubs toelaten een weloverwogen stem uit te brengen.

Alle informatie is terug te vinden in dit document. Aarzel niet om bijkomende inlichtingen te vragen aan de zittende bestuurders of het VHV-secretariaat.