Tweede stemronde Gala Speler en Speelster van het jaar

Vanaf vandaag en dat tot en met maandag 25 mei kan er gestemd worden voor de tweede ronde van het Gala van de Speler en Speelster van het jaar seizoen 2019 – 2020.  De spelers, speelsters en stafleden van dewelke wij via de clubs hun emailadressen ontvangen hebben ontvangen een gepersonaliseerd stembiljet. In tegenstelling tot de eerste ronde kan er nu ook gestemd worden voor de Ligaspeelster en Ligaspeler van het jaar. 

Heel belangrijk: stel stemmen niet uit! Wanneer jullie dit stembiljet ontvangen, probeer dan meteen te stemmen … het neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. 

Net als vorig seizoen is er ook dit seizoen een persprijs. De journalisten organiseren hun eigen stemming en bepalen wie voor hun de speler en speelster van het jaar wordt.  En ook de Lifetime Achievement Award blijft behouden. Die prijs wordt uitgereikt door een raad van wijzen. 

Heb jij geen stembiljet ontvangen dan heeft jouw club je emailadres niet bezorgd. Wil je toch stemmen? Dat kan. Stuur een mail met je emailadres naar eric.dupain@debroodplank.be met de vermelding van jouw club, of je man of vrouw bent, speler, doelman of staflid. 

Dank om je stem uit te brengen en laat ons afspreken op vrijdag 21 augustus in Sint-Truiden om het nieuwe seizoen op een feestelijke manier te openen.