Kids day/fithandbaldag 2021 Aalst

Ook dit jaar wordt er opnieuw een ontmoetingsdag georganiseerd voor de jongste handballers van heel Vlaanderen. Deze zal doorgaan in Aalst op zondag 21 november en wordt georganiseerd door de VHV ism. Handbalclub Aalst, met de steun van Sport Vlaanderen en het BOIC. In de voormiddag komen de JM8, M10 en JM10 aan bod, na de middag de M13 en JM12. Tijdens deze dag staan handbalplezier en fun centraal. Iedereen zal veel kunnen handballen en ontvangt een VHV T-shirt. Elke ploeg speelt minimum 5 wedstrijden (12 min). Zoals elk jaar zal er ook voor randanimatie worden gezorgd: springkasteel, nieuwe handbalstructuren, handbalproeven (waar speelhandbal.be bandjes mee te winnen zijn), ontvangst door Pim de Panter,… Er zullen ook enkele spelers van de Red Wolves en/of Black Arrows aanwezig zijn waarmee de kids op de foto kunnen. We zouden zowel bij de M10 en M13 graag een meisjesreeks organiseren, het zou leuk zijn als jullie trachten in deze categorieën een meisjesploeg samen te stellen.  We gaan ook aandacht besteden aan G-handbal (er zal in de voormiddag ook oa. rolstoelhandbal gespeeld worden).

Zowel in de voormiddag/namiddag is er ook een fithandbalreeks. Hier zijn ook occasionele teams welkom. Zo kunnen ook de vaders, moeders,… zich actief uitleven deze dag. Zij spelen ook op klein terrein, met beperkt contact en een streethandball.

Je kan inschrijven in volgende categorieën:

Van 10u tot 13u30 

• JM8 (jongens en meisjes 3de kleuterklas, 1ste en 2de leerjaar): spelen 3 + keeper
• JM10 (jongens en meisjes 3de en 4de leerjaar): spelen 4 + keeper
• M10 (meisjes van het 3de en 4de leerjaar): spelen 4 + keeper
• Fithandbal (spelen 4 + keeper)

Van 14u30 tot 17u45 (ook op klein terrein)

• JM12 (jongens en meisjes 5de en 6de leerjaar): spelen 4 + keeper
• M13 (meisjes 5de, 6de leerjaar en 1ste middelbaar): spelen 4 + keeper
• Fithandbal (spelen 4 + keeper)

Waar: Sporthal De Schotte Aalst: Kapellekensbaan 8, 9320 Aalst

Wanneer: zondag 21 november

Ga naar het inschrijvingsformulier

Gelieve in te schrijven ten laatste 12 november 2021.
Er moet geen waarborg betaald worden. Wijzigingen kunnen doorgegeven worden tot en met 16 november via mail naar gerrit.vertommen@handbal.be

Wie zonder verwittigen afwezig blijft wordt een administratieve kost van 25 euro aangerekend

Contactpersoon VHV: Gerrit Vertommen: gerrit.vertommen@handbal.be en/of 0486 90 67 46

Met de steun van: