Alaska Hasselt CVBA

Bij Alaska zijn we gepassioneerd door accountancy, audit en advies. Ikzelf ben bestuurder en vennoot van Alaska Hasselt cvba en lid van de Raad van Bestuur van de Alaska Group.

Via een economisch samenwerkingsverband (ESV) maken wij deel uit van de Alaska Group die uit 4 entiteiten bestaat. Alaska Hasselt, Alaska Kortrijk-Ieper, Alaska Gent en tot slot Alaska Brugge.

Callant Verzekeringen

Onze missie is financiële gemoedsrust voor de klanten en een veilige haven voor onze medewerkers. Iets meer doen dan het kleine ik, gelukkig zijn en gelukkig maken is ons hoger doel. Via ons waarden systeem verbinden we alle medewerkers met elkaar, dit is mijn/onze DNA, onze grondwet of ons olympisch minimum.

 

DB Video

DB Video is opgericht in 1995 en gespecialiseerd in audio visuele oplossingen. Als facilitair bedrijf leveren wij nationaal en internationaal videomateriaal en –crew aan alle spelers op de markt. Dat gaat van tv zenders en productiehuizen tot evenementenkantoren en concertorganisatoren.  Geen enkel project is te klein, te groot of te complex voor ons. 

Integrio

Integrio is een team van doorwinterde experts, met slechts één missie: ICT ten dienste van KMO’s stellen. We gaan resoluut voor efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, integriteit en maatwerk.

Voor elke ICT-behoeften kennen we de beste oplossing. Zo ontwikkelen onze consultants een ICT-infrastructuur ter ondersteuning van uw business.

Jacobs Transport

Jacobs A.Transport NV is een bedrijf met een decennialange traditie en feilloze reputatie dankzij de service en familiale aanpak!

Als gevestigd transportbedrijf in Genk hebben wij een zekere faam opgebouwd. Gezien de uitstekende ligging in de industriezone Genk-Zuid, flexibele organisatie en werkmethode worden allerhande logistieke vragen soepel en snel opgelost.

Keyworks

Keyworks is een jong, dynamisch uitzendkantoor in volle expansie met kantoren in Limburg (Lummen en Tongeren) en Vlaams Brabant (Landen en Tienen) gespecialiseerd in tewerkstelling van technische profielen, bedienden en Poolse arbeiders.

L'exsellent

De missie van L’exsellent is om de naamsbekendheid van onze klanten te helpen vergroten. Dit doen we door de juiste, al dan niet gepersonaliseerde, artikelen aan te bieden. Met deze artikelen kunnen onze klanten naast meer naamsbekendheid verwerven hun klanten motiveren en belonen.

M4B

Mobility binnen bedrijven, van KMO tot multinationals, groeit zeer snel, iedereen heeft vandaag de dag een smartphone en/of een tablet.  Werknemers willen hun privé gegevens op het werk consulteren, maar willen eveneens om hun bedrijfsgegevens op hun mobiel toestel thuis kunnen benaderen.

Netwerkers.be

Wanneer je zakenmensen samenbrengt die veel mensen kennen en bereid zijn hun netwerk open te stellen, dan volgt er uitwisseling van ideeën en producten. De voorwaarde is een klik.

Quality Logistics Solutions

QLS BVBA doet aan consultancy, adviesverlening en begeleiding op het gebied van logistiek en transport alsook op het gebied van bedrijfsvoering en bedrijfsbeheer inclusief het verlenen van administratieve bijstand en bedrijfsadvies aan ondernemingen.

QPS Accountants

QPS accountants biedt oplossingen in accountancy en fiscaliteit in het hartje van Limburg. Bij QPS accountants durft men verder kijken dan cijfers alleen en wordt er gericht initiatief genomen om bedrijven te laten groeien. Onder het motto “accountancy for life” staan zij garant als betrouwbare partner tijdens de volledige levensloop van de klant. Van start-up tot multinational.

Sanmax Projects

Een mooie, professionele website is onmisbaar. Met een responsive website creëer je een breed draagvlak voor je boodschap en/of bedrijfsverhaal. De verspreiding van online informatie is bovendien cumulatief. Alle info over je activiteiten en je contactgegevens is voor iedereen toegankelijk via de computer, maar eveneens op smartphone en tablet. Met moderne technieken zorgen we ervoor dat je bezoekers die gegevens ook eenvoudig, maar razendsnel kunnen delen met anderen.

Stayen

Een modern voetbalcomplex dat zoveel meer te bieden heeft dan alleen maar voetbal. Het stadion vormt één geheel met een hotel, een Grand Café, ettelijke winkels en een fitnesscenter. Op dezelfde site zijn er nieuwe appartementen gebouwd waardoor sport, business, wonen, rust, passie en ontspanning hand in hand gaan. Op de volledige site werken meer dan 800 mensen.

Tricoteuse

Stel: u hebt op basis van een actieplan een aantal uren per maand, waarin wij exclusief uw externe (en zelfs interne) communicatie verzorgen en optimaliseren. Het actieplan is afgestemd op wat u wilt bereiken en uitstralen. Van bijvoorbeeld teksten op uw website, inhoud voor uw Facebook-pagina, grafische oplossingen tot en met het formuleren van een adequaat antwoord op een lastige e-mail. Zelfs als het acuut is. Uiteraard in alle discretie. Zou u daarmee geholpen zijn? Dit gaat tenslotte over u.

Cedalion

Cedalion organiseert teambuildings voor zowel bedrijven, scholen als verenigingen. Cedalion heeft een zeer divers aanbod met Highland Games, 2 PK Trophy en Bumperball als populairste activiteiten.

Way 2 Events

Een tochtje met de Vespa in Haspengouw? De finale van de Champions League bijwonen? Naar een optreden van U2 gaan? Van teambuilding over incentives tot hospitality. Way2Events is uw partner.