Sanmax Projects

Sanmax is méér dan een online webbureau.

We zijn een online en offline partner die met je meedenkt en naar de meest geschikte manier zoekt om jouw merk, product of dienst online in the picture te zetten. Wij boetseren mee aan de identiteit en de uitstraling van je bedrijf door middel van webdesign en webdevelopment, corporate identity, e-mailmarketing, online agendabeheer, training en nog veel meer.

Wij gaan met jou een samenwerking aan waarbij onderling overleg, goede afspraken en regelmatige feedback centraal staan. Het resultaat? Een oplossing op maat, die zonder problemen kan uitgebreid worden in de toekomst. Alles kan ... Probeer ons maar het tegendeel te bewijzen.

Ethias

Bij Ethias willen wij onze individuele energie en creativiteit bundelen om het succes te blijven garanderen van onze onderneming, ten dienste van onze verzekerden en van onze waarden.

Ethias is een innovatieve en verantwoordelijke verzekeraar.

Verantwoordelijke innovatie, dat betekent voor Ethias: dicht bij haar verzekerden staan en voortdurend luisteren naar hun noden en behoeften. Anticiperen op de nieuwe diensten die een verzekeraar kan bieden aan de samenleving, dat is de dagdagelijkse uiting van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De Pivot

De Pivot is erop gericht om zowel met particulieren als verenigingen een langdurige relatie op te bouwen.
Dit betekent dat De Pivot garant staat voor service en het geven van goede adviesen. Dit zijn basiselementen voor een langdurige samenwerking.
Dit gaat echter niet ten koste van de prijs die u uiteindelijk betaald. U krijgt dus goed advies, service en een zeer scherpe prijs.

Met andere woorden:
De Pivot is uw partner voor teamwear en accessoires.

Elewijt Center

Elewijt Center is een centraal gelegen, makkelijk te bereiken, modern vergader- en congrescentrum met 20 vergaderzalen die ruimte bieden aan groepen van 4 tot 400 personen. Deze diversiteit aan zalen maakt het voor grote groepen mogelijk om zowel in plenum te vergaderen als in werkgroepen. Meerdere vergaderzalen beschikken trouwens over werkgroeplokalen.

's Avonds wacht geen vervelende rit meer. Ons hotel omvat 42 ruime en comfortabele kamers. De volgende ochtend geeft een rijkelijk ontbijtbuffet u de ideale start voor een gevulde dag. Elewijt Center biedt 42 twin kamers aan tegen een concurrentiële prijs.