Vacature trainer/trainster regioproject VHV

De Vlaamse Handbalvereniging is voor haar regioproject op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze trainer/trainster.

Het regioproject is de start van de selectiewerking en omvat de 3 regionale selecties jongens en meisjes (AVB, Oost-West en Limburg). Deze regionale selecties zullen in het seizoen 2021-2022 bestaan uit jongens en meisjes van de geboortejaren 2006 – 2007(– 2008). De regioselecties trainen elke woensdagnamiddag, jongens en meisjes afwisselend. 

Vacante functie seizoen 2021-2022

Regiotrainer meisjes voor de regio Oost-West

  • Trainingen tweewekelijks van september 2021 tot en met mei 2022 te Sporthal Hekers, Ter Linden 29 – 9052 Gent 

Functieomschrijving

Bij de taken van de regiotrainer staan talentontwikkeling en talentdetectie centraal.

  1. Talentontwikkeling: 
  • De regiotrainer geeft elke woensdagnamiddag 2.5u training met toepassing van de selectieleerlijn.
  • Hij/Zij coacht de wedstrijden (4 IRT-tornooien) en volgt de individuele regioselectiespelers nauw op via tests, fiche,…
  • Hij/Zij creëert een topsportgericht klimaat binnen de regioselectiewerking en motiveert de talentvolle spelers voor verdere intensievere selectiewerking op oudere leeftijd.
  • Hij/Zij motiveert de talentvolle spelers voor alternatieve en intensievere talentontwikkelingsprojecten zoals handbalscholen/extra trainingsarbeid/etc.
  • Uiteraard is het hierbij noodzakelijk om ook goede contacten met de talenten, hun club en hun ouders te onderhouden. 
  1. Talentdetectie: 
  • Om de talenten te detecteren worden de jeugdcompetitiewedstrijden regelmatig bijgewoond om zo de talentvolle spelers/speelsters te kunnen detecteren en contacten met de respectievelijke clubs te leggen. 

Teneinde deze taken kwaliteitsvol in te vullen verwachten wij een Instructeur B-diploma of minimum een trajectintentie om dit diploma te behalen. 

Wat bieden wij?

Deze functie kan rekenen op een officiële vergoeding conform het behaalde sporttechnische diploma. 

Hoe solliciteren?

Ben jij een gemotiveerde en ambitieuze trainer? Wil je helpen om de regionale selectiewerking verder uit te bouwen? Ben je bereid in samenwerking met de VHV de jonge handbaltalenten te begeleiden, te helpen in hun ontwikkeling en te motiveren richting topsport?

Aarzel dan niet en stuur zo snel mogelijk, ten laatste 10 augustus 2021, uw kandidatuur (cv + motivatiebrief) via mail naar :  gerrit.vertommen@handbal.be

 

Bij vragen of informatie contacteer:

Gerrit Vertommen

Coördinator Regioproject

Gerrit.vertommen@handbal.be

+32 468 90 67 46