Elewijt Center sluit lange termijn overeenkomst met KBHB

Elewijt Center en de KBHB ondertekenden onlangs een lange termijn overeenkomst tot eind 2025. De samenwerking houdt in dat Elewijt Center haar financiële participatie in de Red Wolves niet alleen verlengt maar ook verhoogt. Voor de KBHB blijft Elewijt Center tot eind 2025 de vaste uitvalsbasis voor wedstrijden en stages. 

Samen met hoofdpartner Ethias is Elewijt Center door de jaren heen uitgegroeid tot een vaste partner van de KBHB. Inge De Bie, door de spelers ook vaak ‘mama van de Red Wolves’ genoemd, kijkt uit om de spelers binnenkort opnieuw te mogen begroeten. “De laatste keer dat de Red Wolves in Elewijt Center verbleven dateert van begin 2019 toen de interlands tegen Cyprus werden voorbereid. Enkele maanden later gingen we in lockdown en viel ook voor ons het gewone leven stil. Een tijdje geleden werden de activiteiten beetje bij beetje hervat. Ik kijk er naar uit om de jongens binnenkort opnieuw te mogen begroeten. Er is meer fitnesmateriaal, de ijsbaden kunnen weer klaargezet worden zodat spelers en staf zich in optimale omstandigheden kunnen voorbereiden op de komende opdrachten”, zegt Inge De Bie. 

“Ik ben Inge De Bie zeer erkentelijk voor het vertrouwen en dankbaar voor de verlengde samenwerking”, zegt Jean-François Hannosset, voorzitter van de KBHB. “Behalve de belangrijke financiële injectie tot eind 2025 is er vooral de liefde van de sport die van Inge De Bie typeert. Dat de spelers haar als ‘Mama van de Red Wolves’ beschouwen verbaast mij niets. Met de regelmaat van de klok weet zij spelers en staf te verrassen en te verwennen. Komt daarbij dat zij de voorbije jaren heel veel inspanningen heeft gedaan waardoor onze spelers in veilige omstandigheden kunnen fitnessen en/of kunnen herstellen van de zware inspanningen door middel van de ijsbaden.” 

Onder de noemer Let’s Meet ontvangen Inge De Bie en haar team gasten vanuit heel Europa. Elewijt Center ligt centraal tussen Antwerpen en Brussel, op een spreekwoordelijke boogscheut van Brussels Airport. Elewijt Center herbergt 23 vergaderzalen voor 4 tot 400 personen die allen uitgerust zijn met de laatste technische snufjes. Voor internationale gezelschappen zijn er zelfs Europees erkende cabines voorzien waar tolken simultaan kunnen vertalen. In de restaurants La Petite Venise, ’t Zand en Le Pain Perdu kan je genieten van culinaire hoogstandjes. In totaal zijn er 42 4-sterren hotelkamers aanwezig in Elewijt Center. Bovendien is er een gratis en beveiligde parking voor 270 wagens.

Foto's: KBHB