BLACKROLL® Official Recovery Partner van de Koninklijke Belgische handbalbond

De Koninklijke Belgische Handbalbond (KBHB) en het Duitse herstel & activatie merk BLACKROLL® gaan een partnership aan voor twee jaar. BLACKROLL® is de komende twee jaar de officiële recovery partner van de KBHB. Patrick Stegemann (Country Manager BeNeLux), Dries Boulet (General Secretary KBHB) en Alexandre Lechien (Sales Manager KBHB) bekrachtigen deze samenwerking. BLACKROLL® voorziet alle nationale handbalteams, waaronder de Red Wolves en Black Arrows, maar ook de nationale jeugdselecties, van hoogwaardige herstel en activatie producten.

Herstel en activering zijn de sleutel tot maximale prestaties, zowel in het dagelijkse leven als ook in de sport. “Om ook in de breedte meer aandacht te besteden aan warming up en herstel in de handbal, gaan wij niet alleen de nationale selecties met producten en workshops verzorgen, maar ook de regionale jeugdselecties en alle clubs met interessante en waardevolle workshops t.o.v. blessurepreventie en herstel voorzien. Wij kijken ernaar uit om, samen met de KBHB en onze trainers, het handbal in België te helpen zich verder te professionaliseren”, aldus Patrick Stegemann.

 “Onze positionering als een betrouwbare, ambitieuze en proactieve partner, stelt ons in staat om een sportieve toekomst op alle niveaus te consolideren: amateur en elite. We zijn zeer blij met deze steun. Het Blackroll materiaal en teams zullen ons de komende twee jaar ondersteunen bij ons project en onze ontwikkeling.”, aldus Alexandre Lechien.

 “De samenwerking met Blackroll is zeer belangrijk voor ons. We hebben er niet zomaar een sponsor bij die ons project wil steunen, maar een betrouwbare partner die op vele vlakken een meerwaarde is voor onze sport. Blessures komen voor op alle niveaus en ik kan de club alleen maar aanraden om met ons contact op te nemen om kennis te maken met de mogelijkheden die Blackroll biedt.”, aldus Dries Boulet.

 

Ontdek onze nieuwe partner:

 www.blackroll.com