VTS Plus Marathon

Van maandag 7 maart tot en met donderdag 31 maart 2022 organiseert de Vlaamse Trainersschool de 2e editie van de befaamde 'VTS Plus Marathon'.  Elke weekavond van maandag tot donderdag worden er talloze webinars aangeboden, met stuk voor stuk kwaliteitsvolle sprekers!

Op maandag en woensdag is er telkens keuze uit meerdere sporttakoverschrijdende webinars, op dinsdag en donderdag vinden er sporttakspecifieke webinars plaats. 

Meer info vind je op de website van VTS.  

Ook de VHV neemt deel aan de VTS Plus Marathon!

Op dinsdag 15 maart is er de bijscholing "Sprongkrachttraining in handbal" met Gert-Jan De Vis als docent.

Sprongkracht is een prestatiebepalende factor in handbal, maar is op zich niet zo eenvoudig te trainen. Springen alleen is niet voldoende om winst te boeken. Tijdens deze bijscholing gaan we dieper in op de theorie achter het trainen van sprongkracht, en hoe je dit vertaalt naar de handbalpraktijk. Verder staan we stil bij zaken als blessurepreventie, screening, testing en periodisatie ifv sprongkrachttraining. 

Meer info via volgende link !

Erkenning bijscholingen

Alle VTS Plus Marathon bijscholingen worden erkend in het kader van de trainerslicenties (A,B,C) en voor sporttechnische jeugdcoördinatoren (JSF) voor 2 credits per bijscholing.