Promotieprijs Clubgrade

Om zoveel mogelijk clubs de kans te geven een Clubgrade te volgen, hanteert de VSF in 2022 een straffe promotieprijs.

Indien er 3 handbalclubs willen deelnemen aan een Clubgrade, dan genieten deze van het voordeeltarief van 500 euro (in plaats van minimum 1.150 euro). De moeite waard dus!  Heb je als club interesse, geef ons alvast een seintje via linde.panis@handbal.be 

Wat is Clubgrade?

Clubgrade is niet zomaar sportclubondersteuning. Het is veel meer dan dat... De sportclub is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar iedereen zich thuis voelt en zich kan ontplooien. Maar zo’n zalige omgeving ontstaat helaas niet vanzelf, een sportclub besturen vraagt veel vaardigheden. Niet alleen je club managen is een uitdaging, maar ook intermenselijke thema’s kunnen voor uitdagingen zorgen.  

Onvoldoende vrijwilligers, ontoereikende communicatie, ouders van leden die niet betrokken zijn… 

Clubgrade komt tot de oplossing! En wat Clubgrade zo uniek maakt, is de aanpak. In plaats van alleen met het clubbestuur te werken, nemen zij net iedereen mee aan tafel. Trainers, ouders, jeugd, bestuurders, vrijwilligers… Iedereen kan zijn zegje doen en vooral ook luisteren naar elkaar. Samen met de Clubgrade-begeleiders wordt er niet alleen tot een oplossing gekomen, maar wordt er ook meer betrokkenheid en motivatie doorheen heel de club gecreëerd.. 

Lees hier de getuigenissen van enkele clubs die al overtuigd zijn van Clubgrade. Er zijn ook al handbalclubs die gewerkt hebben met Clubgrade.

Startpakket of gratis online infosessie 

Clubs kunnen op de website van VSF heel gemakkelijk een (digitaal) startpakket aanvragen of downloaden, zo heb je alle nodige informatie direct bij de hand. Handig op de volgende bestuursvergadering!   Er zijn ook gratis online infosessies. Zo kom je er alles te weten over wat een Clubgrade praktisch inhoudt en waarom elke sportclub baat heeft om een Clubgrade te volgen. Geen verplichting achteraf! 

Vraag hier het startpakket aan of klik eens verder naar de gratis infosessies.