Kidsday en fithandbaldag

De VHV organiseerde i.s.m. HC Atomix op Paasmaandag een succesvolle editie van de KIDS DAY/FITHANDBALDAG

Op Paasmaandag 18 april organiseerde de VHV samen met handbalclub Atomix Haacht deze jaarlijkse ontmoetingsdag.  Na 2 jaren corona-onderbreking (vorige editie was 2019 Lommel) waren we zeer blij dat we dit terug konden organiseren.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door de steun van het BOIC en Sport Vlaanderen.

Er namen 49 ploegen deel in de categorieën JM8, JM10, JM12/M13 en fithandbal. 

Naast het sportieve gedeelte was er nog een ruim aanbod voor de deelnemers. Zo konden de kinderen er kennis maken met Red Wolves Louis Delpire en Gaetan Van Haesendock.  Ook Black Arrow Joy Haegemans tekende present. Deze toppers gingen met iedereen op de foto en hadden zelfs tijd om handtekeningen uit te delen. De spelers en speelsters konden daarnaast hun vaardigheden op de proef stellen via een speelhandbal.be testparcourtje.  Agility, sprongkracht, werpkracht en gericht gooien kwamen aan bod. Als beloning konden ze hier een speelhandbal.be bandje winnen. Uiteraard hadden we ook nog de springkastelen opgesteld voor de kinderen die nog niet te moe waren. De mobiele handbalshop.be was aanwezig voor deelnemers die zich een bal of nieuwe outfit wilden aanschaffen.

Afsluiten deden we met iedereen te samen en we maakten hierbij een leuke groepsfoto. De deelnemers kregen nog een t-shirt mee naar huis als aandenken.

We waren ook zeer blij met de aanwezige fithandbalteams uit Tessenderlo, Aarschot, Izegem, Gent en Haacht.

Langs deze weg willen we handbalclub Atomix danken voor hun inzet om deze dag zowel sportief als extra-sportief mogelijk te maken!

We maakten tijdens de dag uitgebreid filmpjes en foto’s die kan je vinden in de aftermovie en fotoalbum.

Aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=F7nb9JNqd04

Foto’s: https://www.speelhandbal.be/nl/nieuws/23/kids-day-fithandbaldag-haacht-18-04-2022