Tweede stemronde Gala Speler en Speelster van het jaar start vrijdagnamiddag 29 april

Vrijdagnamiddag 29 april gaat de tweede stemronde van start voor Het Gala van de Speler en Speelster van het jaar. Er kan gestemd worden tot en met 23 mei middernacht. Het principe blijft hetzelfde: per categorie kunnen jullie drie keer een stem uitbrengen. In vergelijking met de eerste ronde kan er nu ook gestemd worden voor de Liga Speler en Speelster van het jaar.

Het Gala gaat door op vrijdag 10 juni in CC Hasselt. De show begint om 20.30 u. De inkom is gratis. In vergelijking met vorig jaar, toen er geen competities georganiseerd werden, wordt het nu opnieuw een volwaardige show waarin we heel wat prijzen weggeven op basis van jullie stemmen. Het is dan ook heel belangrijk om jullie stem uit te brengen want deze prijzen zijn VOOR jullie en DOOR jullie gekozen. Deze prijzen komen uit het hart van de sport.

De danseressen van Time to Dance, gekend van de interlands van de Red Wolves, zijn ook op de afspraak en zullen de aanwezige Red Wolves naar het podium begeleiden waar ze gehuldigd worden voor hun historische WK-kwalificatie. De organisatie en presentatie ligt in handen van Eric Dupain die bijgestaan zal worden door zijn Franstalige collega Vincent Fransen.

Leg je beste maatpak klaar of ga snel nog die prachtige jurk kopen om zo volledig klaar te zijn voor het feest van het jaar, Het Gala van de Speler en Speelster van het jaar op 10 juni in CC Hasselt.

VERGEET NIET TE STEMMEN … STEL HET NIET UIT EN DOE HET NU!