Beachhandbaltornooien komen eraan!

De KBHB, LFH en VHV organiseren in samenwerking met het BeachSportfestival (BSF), Handbalvereniging Arena (HV Arena) en Handbal Atomix drie beachhandbaltornooien in de zomer van 2022. De tornooien tijdens het laatste weekend van juni en juli gaan uitzonderlijk door aan de Beachterreinen aan de Dennenstraat 9 te 3940 Hechtel-Eksel (locatie aan de kust was dit jaar niet beschikbaar voor BSF).  Het tornooi Atomix gaat door op de nieuwe beachterreinen in Haacht.

Er wordt voor het eerst een Belgisch Kampioenschap Beachhandbal georganiseerd op de tornooien in Hechtel-Eksel.  Daarnaast is op de 3 tornooien een uitgebreid aanbod aan recreatief en jeugd beachhandbal voorzien.

Belgisch Kampioenschap Beachhandbal

De KBHB organiseert tijdens de tornooien in Hechtel-Eksel het allereerste Belgisch Kampioenschap Beachhandbal, met de finale in het weekend van 30 en 31 juli. Dit BK richt zich op Dames en Heren Senioren.  Klik hier voor het reglement. Tijdens deze tornooien (en ook in Haacht) is er ook nog een recreatief aanbod.

Programma Hechtel-Eksel

25 juni: JM10, J12, M13, J14, M15, J16, M17 en Recreanten & FIT

26 juni: J18, M19, Dames en Heren Niet BK en Dames en Heren BK Beachhandbal

30 juli: Heren BK en Heren Niet BK Beachhandbal, Recreanten, FIT

31 juli: Dames BK en Dames niet BK Beachhandbal, Jeugd vanaf U14

Op de website: https://www.tournify.nl/live/beachhandbal22, kan jij je team, of teams, inschrijven voor de twee tornooien en voor het BK.

Programma en inschrijvingen Haacht laatste weekend augustus: klik hier

 

We hopen op veel enthousiasme op het strand met beachhandball!

Indien nog clubs grote of kleine beachorganisaties plannen in 2022, contacteer dan zeker Gerrit Vertommen, dan worden deze mee opgenomen in de kalender.

We hopen in 2023 en volgende jaren dit circuit stelselmatig te laten groeien met ook organisaties in andere regio’s en Wallonië.