Infosessie Scheidsrechters donderdag 28 juli 2022

Beste scheidsrechters,

Beste aanduiders,

Beste waarnemers,

Het seizoen zit er ondertussen volledig op. Wij willen jullie van harte danken voor de inzet en flexibiliteit. Het was een hele klus, maar we zijn er wonderwel in geslaagd om alles te laten doorgaan. Bedankt ook aan onze competitieleiders en aanduiders die alles in goede banen hebben geleid.

Het secretariaat van de VHV sluit de komende 2 weken de deuren. Maar in overleg met het Scheidsrechterscomité willen we eerst nog een uitnodiging sturen voor een infosessie op 28/07/2022 om 20u om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Op de agenda staat onder andere:

  • Info sportief – nieuwe spelregels
  • Gebruik digitaal wedstrijdblad
  • Algemene info (onkosten, afmeldingen, beschikbare data,…)

Een vergaderlink volgt.

Omdat het nieuwe digitaal wedstrijdblad toch een belangrijke wijziging is voor het komende seizoen, zijn jullie eveneens uitgenodigd op één van de 12 bijscholingen die doorgaan in augustus. De data van de bijscholingen vind je in het inschrijvingsformulier. Deze opleiding is een absolute aanrader want op 28/07 zal dit niet zo uitgebreid aan bod komen.
Als je  toch met vragen zit over de werking van het wedstrijdblad is er voldoende gelegenheid om die tijdens de infosessie te stellen.


Inschrijven voor de opleiding digitaal wedstrijdblad kan je door te klikken op opleiding digitaal wedstrijdblad.
Je komt dan terecht op het inschrijvingsfomulier.

 

Vergeten jullie ook niet om aan te melden voor het nieuwe seizoen? Hiervoor hebben jullie een andere mail ontvangen.

 

Aan de vakantiegangers: geniet ervan! Tot binnenkort.