Opleiding digitaal wedstrijdblad voor wedstrijdsecretarissen

 

 

 

Beste,

Je hebt ongetwijfeld al vernomen dat we vanaf het nieuwe seizoen starten met het digitaal wedstrijdblad. Deze overstap van een papieren naar een digitaal document biedt tal van voordelen: spelerslijsten altijd binnen handbereik, minder fouten, minder papierwerk, minder nabewerking… We realiseren ook tijdswinst bij de verwerking van de uitslagen en de controles op de wedstrijdbladen. Kortom een grote stap voorwaarts in de wedstrijdadministratie!

Het is belangrijk dat jij, als wedstrijdsecretaris van je club, vlot kan werken met het digitaal wedstrijdblad. Daarom voorzien we een 12-tal digitale opleidingen in de maand augustus. Er zijn 4 opleidingen per regio, maar je kan uiteraard altijd aansluiten bij een andere regio in functie van je eigen agenda. Je kan ook voor meerdere momenten inschrijven, als dit jou kan helpen. Je vindt het overzicht van de opleidingen in het inschrijvingsformulier.

Deze opleiding is verplicht voor elke tafelofficial die zijn licentie voor het seizoen 2022-2023 al heeft en wenst te behouden.

Voor nieuwe wedstrijdsecretarissen is het ook een aanrader omdat ze via deze weg al kennis maken met alle onderdelen van een wedstrijdblad. Het wordt alleszins een verplicht onderdeel in de cursus tafelofficial.

 

Hoe schrijf je in?

  • Je klikt op de link: opleiding digitaal wedstrijdblad en opent het digitale inschrijvingsformulier.
  • Je vult de gevraagde persoonsgegevens in en duidt de opleidingsmoment(en) aan die je verkiest.
  • Je kan inschrijven tot 5 dagen voor een opleidingssessie.
  • Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met de datum, het uur en de deelnamelink. Dit bericht word je 5 dagen voor de opleiding bezorgd.

Hulp nodig?

Als je vragen hebt, dan kan je hier altijd terecht:

  • Alle informatie over het digitale wedstrijdblad verschijnt op onze website.
  • In elke club wordt een key-user aangeduid. Als je bij het invullen van het wedstrijdblad een probleem hebt, kan je bij hem/haar terecht. Als je niet weet wie je key-user is, kan je terecht bij de secretaris van jouw club.

 

We wensen je veel succes met de opleiding.

 

Het VHV-team