Ontdek hier het WK-shirt van de Red Wolves!

Het shirt waarmee de Red Wolves in januari tijdens het WK-handbal zullen spelen werd zondag voorgesteld.  Onderaan het shirt werd een wolvenkop geïntegreerd, verwijzend naar de naam van de nationale mannenhandbalploeg, de Red Wolves. Het rode shirt is het hoofdshirt. Behalve rood is er ook een gele en een zwarte versie. 

Net voor de wedstrijd België – Kroatië zondagmiddag op gang werd gefloten werd het shirt waarmee de Red Wolves straks richting Zweden trekken officieel voorgesteld in de aan de VIP’s en VIP-fans. “Het shirt is een ontwerp van Tristen Boiten”, zegt secretaris-generaal Dries Boulet. “Het shirt werd vorige week goedgekeurd door de internationale handbalfederatie IHF. Onze kledingpartner Erima doet een flinke inspanning om spelers en staf in aanloop van het WK van nieuwe kledij te voorzien. Als federatie zijn we hen daar enorm dankbaar voor.  Handbalshop.be zorgt ervoor dat fans een al dan niet gepersonaliseerd shirt kunnen bestellen.” 

Bestellingen die voor 23 oktober betaald worden zullen begin januari geleverd worden. Voor bestellingen die later geplaatst worden kan het niet gegarandeerd worden dat de levering voor het WK zal gebeuren. 

Het shirt kan besteld worden via deze link: https://www.handbalshop.be/nl/267-urbh-kbhb