KBHB organiseert vierlandentornooi

Van 21 tot en met 23 december organiseert de KBHB de derde editie van het 4 Nations Tournament Men17. Behalve België nemen ook Nederland, Luxemburg en Letland deel. Net als de voorbije edities wordt het tornooi ook nu in samenwerking met Stad Lokeren georganiseerd.

In aanloop van de Kerstvakantie organiseert de KBHB voor het derde jaar een vierlandentornooi dat open staat voor spelers van 17 jaar. “Zo’n tornooi is belangrijk omdat het voor de spelers de eerste kennismaking op internationaal niveau is”, zegt Dries Boulet, secretaris-generaal van de KBHB. “In het proces om te werken aan de opvolging van de Red Wolves is die eerste stap heel belangrijk. Ik ben dan ook heel tevreden dat er met Bram De Wit en Bujar Qerimi twee handbalspecialisten de jongens bij hun internationaal debuut bij zullen staan. Het tornooi wordt georganiseerd met de steun van de Internationale Handbalfederatie en de Stad Lokeren. Ik ben hen zeer dankbaar voor hun steun.”

Tickets voor het tornooi zijn te koop via www.handballbelgium.be Een dagpas kost € 5. Voor een tornooipas betaal je € 12. De federatie voorziet een livestream via youtube en Facebook.

Programma

Woensdag 21 december
18.00 u: Nederland - Luxemburg
20.00 u: België - Letland

Donderdag 22 december
18.00 u: Letland - Nederland
20.00 u: België - Luxemburg

Vrijdag 23 december
16.00 u: Luxemburg - Letland
18.00 u: Young Black Arrows – HBC Evergem
20.00 u: België – Nederland