Cegeka wordt partner van de Red Wolves

Cegeka, de ambitieuze en toonaangevende Europese aanbieder van IT-oplossingen, wordt partner van de Red Wolves. De komende twee jaar siert het logo van het Hasseltse bedrijf de achterkant van de shorts van de Red Wolves.  Cegeka is een Europees familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door André Knaepen, huidig voorzitter van de raad van bestuur. CEO Stijn Bijnens staat aan de leiding van de onderneming vanuit het hoofdkantoor in Hasselt. 

De historische kwalificatie van de Red Wolves in maart voor het WK-handbal dat op vrijdag van start gaat heeft heel veel losgemaakt. Niet alleen bij de clubs, de fans, de media maar ook in het bedrijfsleven. Net voor de Red Wolves op donderdag het vliegtuig opstappen komt er goed nieuws. Cegeka, de Belgische specialist in IT-oplossingen wordt partner van de Red Wolves. 

“Als familiebedrijf steunt Cegeka al sinds jaar en dag teamsporten die dezelfde normen en waarden uitdragen als Cegeka”, zegt Corporate Communication Manager Sergio Destino. “Respect, authenticiteit, close cooperation en ondernemerschap zijn enkele waarden die wij zeer belangrijk vinden. Al deze dingen vinden wij ook terug bij de Red Wolves. Ook al is handbal een bikkelharde sport, toch is het respect voor de tegenstander steeds bijzonder groot.  Als je ziet op welke manier de Red Wolves zich geplaatst hebben voor het WK dan is dat ook een enorme daad van ondernemerschap die je enkel kan bereiken door samen te werken. De Red Wolves is een mix van ervaren en jonge spelers, van profs en amateurs. Die mix maakt hen authentiek.” 

De hoofdzetel van Cegeka is gelegen in Hasselt, de uitvalsbasis van de Red Wolves. “We steunen ook graag initiatieven kort bij huis, die in lijn zijn met onze tagline in close cooperation. Dat laatste betekent dat je dicht bij je klant staat en dat je die klant met raad en daad bijstaat. In close cooperation kan je ook terugvinden in onze partnerships. Wij merken ook dat de Red Wolves zeer dicht bij hun klanten, in dit geval de fans, staan. Dat alles zorgt ervoor dat we geopteerd hebben voor handbal, dé ploegsport bij uitstek waarbij hard werken en respect voor elkaar hand in hand gaan. Het Belgisch handbal staat aan het begin van een mooi groeiverhaal, waar wij als groeibedrijf graag mee onze schouders onder zetten”, besluit Sergio Destino. 

Dries Boulet, secretaris-generaal van de KBHB, is bijzonder tevreden met Cegeka als nieuwe partner.  “Laat met een open deur intrappen en zeggen dat het voor onze sport niet altijd makkelijk is om partners te vinden.  Dat Cegeka in tijden van crisis nu een Samenwerkingsakkoord van twee jaar met een optie voor een derde jaar met ons ondertekent is fantastisch.  Hun normen en waarden zijn dezelfde als die van de Red Wolves.  Groeien gaat met vallen en opstaan. Dat is in de bedrijfswereld en in de sportwereld het geval.  Met de kwalificatie voor het WK hebben de Red Wolves aangetoond dat ze als sporters, maar ook als mensen enorm gegroeid zijn. Dat is groeibedrijf Cegeka niet ontgaan en daar zijn we dankbaar voor.”

Foto: KBHB